ONLINE

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

EXHIBITIONS

fachpack

pipack

ism

Tömör áttekintés a cég fejlődéséről

   A SAWIUS s.r.o. egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező nagy múltú vállalat technológiáinak és tudásának felvásárlásával alakult. Így folytatva a gyártást, amelyet a neves múltú vállalattól átvett. A cég fő tevékenysége műanyag termékek gyártása, továbbá általános fémmegmunkálás - formakészítés, bel- és külkereskedelmi tevékenység.

   A cég gyártási programja műanyag - PS, OPS, PVC és PET fóliaalapanyagú csomagolóanyagok gyártására és fejlesztésére irányul.

   A gyártás a jó nevű kanadai G.N. Plastics Company Ltd. nagyteljesítményű préslégformázó gépein és ILLIG termoformázó gépeken történik. A cég üzletvitele és gyártása az idő folyamán fokozatosan bővül, termékpalettánk szélesedik, üzletfeleink köre folyamatosan bővül.

   A rekonstrukció és az építkezés a kezdetektől fogva a szigorú higiéniai előírásnak megfelelően és a gyártási folyamat optimalizálásának a figyelembevételével folyt. A vállalat gyártási kapacitása a növekvő kereslettel és a megkötött szerződésekkel együtemben folyamatosan bővül.

   A SAWIUS Kft-nek jelenleg 41 alkalmazottja van, ebből 30 fő közvetlenül a gyártásban dolgozik.

   Termékskálánkban megtalálhatók bonbonbetétek, keksztálcák, salátástégelyek, édesipari és éllet más területén található mindenféle műanyag csomagolás, tetővel zárható dobozok és bliszterek. Fő gyártási programja a vállalatnak bonbonbetétek és keksztálca. Érdekes termékcsaládunk a 2 ml-től 50 ml-ig terjedő műanyag üvegcsék.

   A gyártás székhelye a Komárom és Gyalla (Hurbanovo) között fekvő Zöldálláson (Zelený Háj) található.

Budova - SAWIUS s.r.o. Budova - SAWIUS s.r.o.

Team - SAWIUS s.r.o.